// TEAM

jenn_bemuseum

JENNIFER BEAULOYE

Doctor of Philosophy (PhD), vormgeving en toegepaste kunsten. Postdoctoraal onderzoeker in Museologie en Technologieën. Collections & Research Manager bij Kanal. Voormalig conservator en projectmanager bij de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België. Bestuurslid van ICOM België (W/B) en lid van de adviesraad van Europeana Art History Channel.

// MEDEOPRICHSTER

sandra_bemuseum

SANDRA COUMANS

Sinds 2005 actief in cultuurmanagement en cultuurbeleid, naast een diploma Kunstgeschiedenis en Filosofie in Amsterdam en Berlijn. Ze heeft voor verschillende organisaties en functies gewerkt, waaronder medeoprichter van een bottom-up kunstfestival in Berlijn en Head of Office van een Europees netwerk in cultureel erfgoed, gevestigd in Brussel. In 2017 richtte ze Culture le Hic op, een adviesbureau in cultuurmanagement waarmee ze culturele professionals helpt hun strategische ontwikkeling aan te scherpen.

// COÖRDINATOR

guillaume

GUILLAUME ZHANG

Guillaume is een freelance videograaf. Door zijn achtergrond als handelsingenieur te koppelen aan zijn affiniteit voor fotografie, helpt hij bedrijven hun ambities waar te maken door inhoud te creëren die aangepast is aan hun behoeften. Gepassioneerd door cinema en nieuwe technologieën, evolueert hij als een Zwitsers mes gespecialiseerd in communicatie met zijn camera en visie als zijn belangrijkste tools.

// MEDEWERKSTER / FOTO'S & SOCIAL MEDIA


NL
FR
EN
svg-image
Screen Shot 2020-02-28 at 17.43.34
svg-image
youtube
svg-image

BeMUSEUM - N° d’entreprise: 0682.495.958
Bruxelles 1190 Brussel - Belgium
  © www.bemuseum.be