// ONZE MISSIE

© Maxime Collin

 

 

 

Hey there, this is the default text for a new paragraph. Feel free to edit this paragraph by clicking on the yellow edit icon. After you are done just click on the yellow checkmark button on the top right. Have Fun!

// ONZE MISSIE

BeMUSEUM, het innovatiegerichte netwerk voor museumprofessionals in België, werd opgericht in 2016. Via onze jaarlijkse conferentie zet BeMUSEUM zich in om de meest innovatieve praktijken te etaleren en op die manier musea te versterken en nieuwe trends op het gebied van musea, cultuur, innovatie en technologie te documenteren.

De BeMUSEUM-conferentie creëert een nieuwe ruimte voor dialoog en professionele kansen, versterkt de solidariteit tussen museumliefhebbers en stimuleert de samenwerking met tal van partners uit de publieke en private sector.

// ONZE DOELSTELLINGEN

// ONZE DOELSTELLINGEN

We nemen zo actief deel aan de digitale, organisatorische en filosofische transformatie van de Belgische museum- en cultuursector. We willen innovatie binnen Belgische musea ondersteunen en versnellen dankzij het samenbrengen van museummanagers, vernieuwers, denkers en creatieve ‘makers’. We willen culturele werelden met elkaar verbinden en ongedwongen laten samenwerken. Musea in alle soorten en maten komen bij ons aan bod. We blijven neutraal en onafhankelijk.

NL
FR
EN
svg-image
Screen Shot 2020-02-28 at 17.43.34
svg-image
youtube
svg-image

BeMUSEUM - N° d’entreprise: 0682.495.958
Bruxelles 1190 Brussel - Belgium
  © www.bemuseum.be