// CONFERENTIE

// EVENTS

// CONFERENTIE

Default image

Hey there, this is the default text for a new paragraph. Feel free to edit this paragraph by clicking on the yellow edit icon. After you are done just click on the yellow checkmark button on the top right. Have Fun!

1 PM - Doors

Default image

We are excited to announce that this year's edition is going to be hosted by CIVA, a museum, an archive, a library, a place to meet and debate, for all people passionate about contemporary and modern architecture, urbanism, landscape architecture and urban ecosystems in Brussels. The centre hosts exhibitions, lectures, debates, guided tours, book launches and children activities.

BeMUSEUM, the Museum Addicts Conference, is back once again with a brand-new pink-tinted edition. Wanna get high on museums? Join our event on the 8th of October!

13h-18h: Conference
18h-21h: Closing Drink & Afterparty

Stay tuned for the the panels & workshops announcement and many other surprises!

+ lien vers event FB pour inviter les gens à s'inscrire sur l'event (à créer)

13h-18h: Conference

18h-21h: Closing Drink & Afterparty

+ lien vers event FB pour inviter les gens à s'inscrire sur l'event (à créer)

The conference day will open on an overview of the situation in museums today after analyses of different surveys conducted throughout this particular year.

1.40 PM -  2PM

INTRODUCTORY PECHA KUCHA

THE MUSEUM

IN TROUBLED TIMES

THE MUSEUM

IN TROUBLED

TIMES

BeMUSEUM // 6e EDITIE
20 OCTOBER 2022
KBR

BeMUSEUM // 6e EDITIE
20 OCTOBER 2022
KBR

programme_2022_NL

Wanna up your dose of museums?
Zin om je dosis musea op te krikken? We zijn enorm blij aan te kunnen kondigen dat onze conferentie dit jaar zal plaatsvinden op 20 oktober.

BeMUSEUM, voor alle museumverslaafden, zal u met plezier dit najaar opnieuw verwelkomen met een gloednieuwe blauwgekleurde editie. Onder de noemer 'The Museum in Troubled Times' zullen we ingaan op de vraag hoe huidige en toekomstige crises en ontwikkelingen de museumpraktijk veranderen.

Onze gastplek is de KBR, de Koninklijke Bibliotheek van België. Een bibliotheek, maar ook een museum, een vermaarde collectie, een plaats om te studeren en een plaats om te ontmoeten, voor iedereen die gepassioneerd is door het rijke culturele, wetenschappelijke en historische erfgoed van België.

De KBR geeft het publiek, van wetenschappers tot leken, toegang tot informatie, ondersteunt onderzoek en biedt een brede culturele ervaring.

Koop hier uw tickets en kom naar BeMUSEUM op 20 oktober 2022!

//PREVIOUS EVENTS

// BeMUSEUM 2021